info@tentopolis.gr
Επικοινωνήστε μαζί μας: 2310430940
Δευτέρα - Παρασκευή 8AM-6PM Σάβ.,Κυρ. Κλειστά
14 χλμ Θεσ/νίκης Πολυγύρου

Blog

Tentopolis.gr / Μη κατηγοριοποιημένο  / Πτυσσόμενοι Ανεμοθραύστες ( Coffe Berry )

Πτυσσόμενοι Ανεμοθραύστες ( Coffe Berry )

Tentopolis TGS

Το Tentopolis, προωθεί στην Ελληνική αγορά, ένα καινοτόμο προϊόν. Τους Πτυσσόμενους Ανεμοθραύστες .

Οι ανεμοφρακτεσ εξωτερικου χωρου, του Tentopolis, αποτελούν ένα πρωτοποριακό σύστημα αντιανεμικής προστασίας. Πρόκειται για ένα προϊόν, εξολοκλήρου δικής μας κατασκευής, παραγωγής και συναρμολόγησης.

Τα διαχωριστικα ανεμοφρακτες, Οι Ανεμοθραύστες είναι κατασκευασμένα σε όλα τα μεταλλικά τους μέρη από προφίλ αλουμινίου. Επιπροσθέτως, είναι βαμμένα ηλεκτροστατικά σε χρώμα τύπου RAL, δικής σας επιλογής. Με αυτό τον τρόπο, επιτυγχάνεται η αποφυγή της οξείδωσης και η παράταση στο εφικτό δυνατό, της φυσιολογικής φθοράς.

Μπορούν να χαρακτηριστούν γυαλινοι ανεμοφρακτες, καθώς πάνω τους τοποθετείται κρύσταλλο 3Χ3 Laminate. Το συγκεκριμένο τζάμι, συνδυάζει την υψηλή ασφάλεια και προστασία ακόμα και από τους ισχυρούς ανέμους με την καλαισθησία και ζεστασιά του εξωτερικού σας χώρου.

Αποτελούν ιδανικούς ανεμοφρακτες για καφετεριες, καθώς προστατεύουν κυρίως επιχειρήσεις εστίασης, που έχουν ανάγκη από θέσεις εξυπηρέτησης πελατών. Έτσι αξιοποιούν στο έπακρο, τον οποιοδήποτε εξωτερικό χώρο.


 

 Coffee Berry

Τα Coffee Berry προσφέρουν ένα προϊοντικό μίγμα εναρμονισμένο με τις απαιτήσεις του σήμερα, μια ανεπανάληπτη γευστική και αισθητική εμπειρία στον καταναλωτή,
άριστη και σταθερή ποιότητα σε όλα τα καταστήματα.

 

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο