info@tentopolis.gr
Επικοινωνήστε μαζί μας: 2310430940
Δευτέρα - Παρασκευή 8AM-6PM Σάβ.,Κυρ. Κλειστά
14 χλμ Θεσ/νίκης Πολυγύρου

Blog

Tentopolis.gr / Μη κατηγοριοποιημένο  / ΔΩΡΕΑ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ Σ.ΛΑΤΣΗ ΣΤΟΝ ΞΕΝΩΝΑ ΤΟΥ ΘΕΑΓΕΝΕΙΟΥ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ

ΔΩΡΕΑ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ Σ.ΛΑΤΣΗ ΣΤΟΝ ΞΕΝΩΝΑ ΤΟΥ ΘΕΑΓΕΝΕΙΟΥ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ

Επαγγελματικές ομπρέλες εξωτερικού χώρου βαρέως τύπου, είναι διαθέσιμες από το Tentopolis. Εδώ θα βρείτε ομπρέλες της ευρύτερης διάστασης του 4Χ4.

Οι επαγγελματικές ομπρέλες που έχουμε τη δυνατότητα να προσφέρουμε, είναι εξολοκλήρου δική μας κατασκευής. Αυτό μας δίνει το πλεονέκτημα της ασύγκριτης ποιότητας και την εξασφάλιση ανταγωνιστικών τιμών. Οι, αδιαμφισβήτητα, ασυναγώνιστες τιμές μας, ισχύουν για όλα τα μοντέλα μας.

Όλες οι επαγγελματικές ομπρέλες, είναι βαρέως τύπου και κατάλληλες για οποιονδήποτε επαγγελματικό χώρο. Δεν περιορίζονται όμως μόνο σε εργασιακούς τομείς, καθώς είναι κατάλληλες και για τους εξωτερικούς χώρους, της οικίας σας.

 


 

 

Το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση ιδρύθηκε το 2005 με σκοπό τη συνέχιση της φιλανθρωπικής κληρονομιάς και της αφοσίωσης του επιχειρηματία Γιάννη Λάτση στην κοινωνική ανάπτυξη, με ιδιαίτερη έμφαση στην πατρίδα του, την Ελλάδα. Το Ίδρυμα σχεδιάζει, διαχειρίζεται και χρηματοδοτεί δικά του προγράμματα, καθώς και πρωτοβουλίες μη κερδοσκοπικών οργανισμών που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα τομέων, όπως εκπαίδευση, επιστήμη, τέχνες & πολιτισμός και κοινωνική πρόνοια & ανάπτυξη, με ιδιαίτερη έμφαση στους τομείς της δημόσιας υγείας και της κοινωνικής συμπερίληψης ατόμων με αναπηρία.

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο