info@tentopolis.gr
Επικοινωνήστε μαζί μας: 2310430940
Δευτέρα - Παρασκευή 8AM-6PM Σάβ.,Κυρ. Κλειστά
14 χλμ Θεσ/νίκης Πολυγύρου

Blog

Tentopolis.gr / Μη κατηγοριοποιημένο  / Τέντα – Κασέτα Concept Box σε οικία

Τέντα – Κασέτα Concept Box σε οικία

Η τέντα κασετίνα, είναι από τα κορυφαία συστηματα σκιασης εξωτερικου χωρου. Μπορεί να μοιάζει όπως όλες οι άλλες τέντες με βραχίονες, αλλά η αισθητική της ξεπερνάει κάθε προηγούμενο.

Όλα τα μεταλλικά της μέρη είναι βαμμένα ηλεκτροστατικά σε μεταλλικό χρώμα τύπου RAL προκειμένου να αποφευχθεί στο μέγιστο η εμφάνιση οξείδωσης και να παραταθεί όσο γίνεται περισσότερο η φυσιολογική φθορά.

Για την κάλυψη της τέντας χρησιμοποιείται ακρυλικό ύφασμα εισαγωγής, του Αυστριακού  οίκου SATTLER με πενταετή εγγύηση, 100% αδιάβροχο, εξαιρετικής αντοχής σε ακραίες καιρικές συνθήκες και ύψιστης προστασίας από την υπεριώδης ηλιακή ακτινοβολία UV.

Δεδομένο επίσης είναι ότι η ηλεκτρική κίνηση γίνεται ασύρματα με Moter αντίστοιχης τεχνολογίας του οίκου Somfy χωνευτό μέσα στον άξονα χωρίς πρόσθετα εξαρτήματα με 5ετή εγγύηση.

Το μεγάλο της πλεονέκτημα, που την καθιστά από τα ιδιαίτερα εξωτερικα συστηματα σκιασης είναι ότι, όταν δεν τη χρειάζεστε, κλείνει πλήρως σε κασετίνα έτσι ώστε να προστατεύεται το ύφασμα και οι βραχίονες από ρύπους, καιρικά φαινόμενα κ.λ.π.

 

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο