info@tentopolis.gr
Επικοινωνήστε μαζί μας: 2310430940
Δευτέρα - Παρασκευή 8AM-6PM Σάβ.,Κυρ. Κλειστά
14 χλμ Θεσ/νίκης Πολυγύρου
 

Ανεμοφράκτες Πτυσσόμενοι

Tentopolis.gr / Ομπρέλες επαγγελματικές / Ανεμοφράκτες Πτυσσόμενοι

ΑΝΕΜΟΦΡΑΚΤΕΣ ΠΤΥΣΟΜΕΝΟΙ

Οι ανεμοφρακτεσ εξωτερικου χωρου, του Tentopolis, αποτελούν ένα πρωτοποριακό σύστημα αντιανεμικής προστασίας. Πρόκειται για ένα προϊόν, εξολοκλήρου δικής μας κατασκευής, παραγωγής και συναρμολόγησης.

Τα διαχωριστικα ανεμοφρακτες, Οι Ανεμοθραύστες είναι κατασκευασμένα σε όλα τα μεταλλικά τους μέρη από προφίλ αλουμινίου. Επιπροσθέτως, είναι βαμμένα ηλεκτροστατικά σε χρώμα τύπου RAL, δικής σας επιλογής. Με αυτό τον τρόπο, επιτυγχάνεται η αποφυγή της οξείδωσης και η παράταση στο εφικτό δυνατό, της φυσιολογικής φθοράς.

Μπορούν να χαρακτηριστούν γυαλινοι ανεμοφρακτες, καθώς πάνω τους τοποθετείται κρύσταλλο 3Χ3 Laminate. Το συγκεκριμένο τζάμι, συνδυάζει την υψηλή ασφάλεια και προστασία ακόμα και από τους ισχυρούς ανέμους με την καλαισθησία και ζεστασιά του εξωτερικού σας χώρου.

Αποτελούν ιδανικούς ανεμοφρακτες για καφετεριες, καθώς προστατεύουν κυρίως επιχειρήσεις εστίασης, που έχουν ανάγκη από θέσεις εξυπηρέτησης πελατών. Έτσι αξιοποιούν στο έπακρο, τον οποιοδήποτε εξωτερικό χώρο.

Ένα από τα πλεονεκτήματα που διαθέτουν οι ανεμοφρακτες εξωτερικου χωρου, είναι ότι μπορούν, να μη βιδωθούν στο πάτωμα, όταν αυτό απαγορεύεται δια νόμου. Σε αυτή τη περίπτωση, τοποθετείται το σύστημα σε ζαρντινιέρα δίνοντας την ψευδαίσθηση της προέκτασής της για μεγαλύτερη καλαισθησία.

Επίσης το ύψος αυξομειώνεται τόσο εύκολα, ακόμη και με το ένα δάχτυλο, καθώς φέρουν αντίβαρο εύκολης χρήση και επιπροσθέτως, σταματούν όπου θέλετε, χωρίς τη βοήθεια κάποιου εξαρτήματος.

Στην περίπτωση που υπάρχουν κενά σημεία ανάμεσα στους ανεμοφρακτεσ, μπορούν να τοποθετηθούν, γυάλινες πόρτες, από τζάμι security με ανοξείδωτους μεντεσέδες. Έτσι επιτυγχάνεται μια ομοιομορφία, που μόνο θετικά μπορεί να συντελέσει στην εικόνα της επιχείρησης.

Εμπιστευτείτε τους ανεμοφράκτεσ που κατασκευάζονται στο Tentopolis και θα διαπιστώσετε αμέσως τη διαφορά της ζεστασιάς και της άνεσης, στον εξωτερικό σας χώρο.

Ερωτήσεις – Απαντήσεις

 

Γιατί να επιλέξω ανεμοφράκτες για την επιχείρησή μου ;

1. Γιατί διαχωρίζετε τον δικό σας χώρο από τους κοινόχρηστους χώρους, καθώς μπορούν να χρησιμοποιηθούν και ως «κάγκελα»

2. Δημιουργείτε επέκταση του επαγγελματικού σας χώρου με καλαισθησία

3. Προστατεύετε τους πελάτες σας και τα τραπεζοκαθίσματά σας από τις εναλλαγές του καιρού

4. Δημιουργείτε ζεστή ατμόσφαιρα στον χώρο σας

5. Γιατί το κυρίως σώμα των γυάλινων διαχωριστικών, είναι κατασκευασμένο από τζάμι για να μη χάνετε την οπτική του περιβάλλοντα χώρου

6. Καθαρίζονται πανεύκολα

Είναι για καφετέριες;

Τα γυάλινα διαχωριστικά είναι κατάλληλα για κάθε είδους επιχείρηση, που έχει ανάγκη οριοθέτησης του χώρου της και προστασίας καθούμενων πελατών από διάφορα καιρικά φαινόμενα. Επιχειρήσεις τουρισμού, αλλά και εστίασης, τα προτιμούν γιατί παράλληλα αναδεικνύουν τον εξωτερικό τους χώρο.

Τι επιλογές έχω για την καταλληλότητα του χώρου μου;

Οι βασικές επιλογές είναι τέσσερις: Σταθεροί ή πτυσσόμενοι και στις δύο περιπτώσεις, μόνιμα ή προσωρινά τοποθετημένοι(μετακινούμενοι)

Κατασκευάζονται αποκλειστικά από την εταιρεία μας, σε οποιαδήποτε διάσταση

Ποιες οι διαφορές σταθερών ή πτυσσόμενων;

Η διαφορά τους έγκειται στο είδος χρήσης τους, αλλά και στο κόστος.

Θα βρω ανταλλακτικά σε περίπτωση που χαλάσει κάτι;

Σε εμάς θα βρείτε, όλα τα ανταλλακτικά και εξαρτήματα των ανεμοθραυστών, καθώς και την τεχνική υποστήριξη που θα χρειαστείτε σε οποιαδήποτε περίπτωση.

Τί κόστος έχουν οι ανεμοθραύστες;

Αυτό εξαρτάται πάντα από τις ανάγκες τις επιχείρησής σας. Ο όγκος της κατασκευής, αλλά και η επιλογή του είδους ανεμοθραύστη ,είναι σημαντικός συντελεστής διαφοροποίησης του κόστους.

 

 

Επικοινωνήστε μαζί μας Tentopolis τ. 2310 430 940
Μετάβαση στο περιεχόμενο