Ανασυρόμενα Παράθυρα – 3 Αir Block System

Tentopolis.gr / Ανασυρόμενα Παράθυρα – Γκιλοτίνες / Ανασυρόμενα Παράθυρα – 3 Αir Block System

ΑΝΑΣΥΡΟΜΕΝΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ – ΓΚΙΛΟΤΙΝΕΣ

Το Tentopolis, προωθεί στην Ελληνική αγορά, ένα καινοτόμο προϊόν. Τα ανασυρομενα παραθυρα, με ανασυρομενος μηχανισμος ή αλλιώς Triple Air Block System.

Πρόκειται για ένα προϊόν, που δίνει αποτελεσματικές λύσεις στους εξωτερικούς χώρους, που χρειάζονται προστασία από το κρύο και τον αέρα. Γι αυτό ακριβώς, μπορούν να θεωρηθούν ανασυρομενα κουφωματα αλουμινιου.

Τα παραθυρα γκιλοτινα, είναι εξολοκλήρου δικής μας κατασκευής και συναρμολόγησης και φέρουν τα κάτωθι τεχνικά χαρακτηριστικά:

  • Είναι κατασκευασμένα σε όλα τα μεταλλικά τους μέρη από προφίλ αλουμινίου καθώς και βαμμένα ηλεκτροστατικά σε χρώμα τύπου RAL, προκειμένου να αποφευχθεί στο μέγιστο η εμφάνιση οξείδωσης και να παραταθεί όσο γίνεται περισσότερο η φυσιολογική φθορά.
  • Στο σύστημα τοποθετείται κρύσταλλο ασφαλείας 4+4 mm περιμετρικά ροντέ, το οποίο συνδυάζει την υψηλή ασφάλεια και προστασία ακόμα και από τους ισχυρούς ανέμους με την καλαισθησία και ζεστασιά του εξωτερικού σας χώρου.

Με μια μόνο επαφή με αυτό το άκρως εξελιγμένο προϊόν, θα καταλάβετε, ότι πρόκειται για μια ιδανική λύση και το κυριότερο σε ασυναγώνιστες τιμές.

Επικοινωνήστε μαζί μας Tentopolis τ. 2310 430 940