Ομπρέλες Επαγγελματικές Φ200

Tentopolis.gr / Ομπρέλες επαγγελματικές / Ομπρέλες Επαγγελματικές Φ200

Επαγγελματικές ομπρέλες εξωτερικού χώρου βαρέως τύπου, είναι διαθέσιμες από το Tentopolis. Στη συγκεκριμένη κατηγορία είναι στην ευρύτερη διάσταση του Φ200, σε στρόγγυλη μορφή. (όπου Φ, η διάμετρος).

Οι επαγγελματικές ομπρέλες που έχουμε τη δυνατότητα να προσφέρουμε, είναι εξολοκλήρου δική μας κατασκευής. Αυτό μας δίνει το πλεονέκτημα της ασύγκριτης ποιότητας και την εξασφάλιση ανταγωνιστικών τιμών. Οι, αδιαμφισβήτητα, ασυναγώνιστες τιμές μας, ισχύουν για όλα τα μοντέλα μας.

Όλες οι επαγγελματικές ομπρέλες, είναι βαρέως τύπου και κατάλληλες για οποιονδήποτε επαγγελματικό χώρο. Δεν περιορίζονται όμως μόνο σε εργασιακούς τομείς, καθώς είναι κατάλληλες και για τους εξωτερικούς χώρους, της οικίας σας.

Οι επαγγελματικές ομπρέλες μας, φέρουν άριστα υλικά και τεχνικά χαρακτηριστικά τα οποία παρατίθενται λεπτομερώς παρακάτω:

  1. ΥΦΑΣΜΑ

Το υλικό κάλυψης που χρησιμοποιείται σε όλες τις επαγγελματικές ομπρέλες βαρέως τύπου, είναι ακρυλικό ύφασμα εισαγωγής του αυστριακού  οίκου SATTLER. Πρόκειται για ύφασμα 100% αδιάβροχο, εξαιρετικής αντοχής σε ακραίες καιρικές συνθήκες και φέρει επίσημη πιστοποίηση  προστασίας από την υπεριώδη ηλιακή ακτινοβολία UV. Προσφέρει, δε, πενταετή εγγύηση.

  1. ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ

Όλα τα μεταλλικά μέρη στις επαγγελματικές ομπρέλες, είναι από ειδικό προφίλ αλουμινίου. Βάφονται ηλεκτροστατικά σε μεταλλικό χρώμα τύπου RAL προκειμένου να αποφευχθεί στο μέγιστο η εμφάνιση οξείδωσης και να παραταθεί όσο γίνεται περισσότερο η φυσιολογική φθορά.

  1. ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ

Οι επαγγελματικές ομπρέλες αποτελούνται από:

  • Τον κεντρικό ιστό, ο οποίος διατίθενται σε διάφορες διαμέτρους.
  • Ακτίνες ομπρέλας, οι οποίες στηρίζουν άριστα το ύφασμα με τον κεντρικό σώμα της ομπρέλας. Επίσης, είναι εύκολα αποσπώμενες, γεγονός το οποίο διευκολύνει την αντικατάστασή τους.
  • Πλαστικά μέρη από πολυαμίδιο. Το πολυαμίδιο είναι εξειδικευμένο υλικό. Προσφέρει διαφορετική εμφάνιση από το κοινό πλαστικό, λόγω του ότι δεν ξεθωριάζει. Τέλος η μακροχρόνια αντοχή είναι ένα από τα πλεονεκτήματά του.

Οι στρόγγυλες ομπρέλες επαγγελματικές της διάστασης Φ200, διατίθενται στις παρακάτω επιλογές:

ΚΩΔ. ΤΥΠΟΣ ΙΣΤΟΣ ΑΚΤΙΝΕΣ ΑΡΙΘΜ. ΑΚΤΙΝΩΝ
910

Φ200 cm

Βαρέως Τύπου

Φ48 Χ 2.5mm 30 Χ 15 Χ 1,5mm 8
920

Φ235 cm

Βαρέως Τύπου

Φ48 Χ 2.5mm 30 Χ 15 Χ 1,5mm 8
920

250m

Βαρέως Τύπου

Φ48 Χ 2.5mm 30 Χ 15 Χ 1,5mm 8
Επικοινωνήστε μαζί μας Tentopolis τ. 2310 430 940