info@tentopolis.gr
Επικοινωνήστε μαζί μας: 2310430940
Δευτέρα - Παρασκευή 8AM-6PM Σάβ.,Κυρ. Κλειστά
14 χλμ Θεσ/νίκης Πολυγύρου

Blog

Tentopolis.gr / Μη κατηγοριοποιημένο  / ΠΤΥΣΣΟΜΕΝΟΙ ΑΝΕΜΟΘΡΑΥΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΜΠΡΕΛΕΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΣΕ FREGIO

ΠΤΥΣΣΟΜΕΝΟΙ ΑΝΕΜΟΘΡΑΥΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΜΠΡΕΛΕΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΣΕ FREGIO

Πτυσσόμενοι Ανεμοθραύστες  και επαγγελματικές ομπρέλες εξωτερικού χώρου βαρέως τύπου.

Οι ανεμοφράκτες εξωτερικού χώρου του Tentopolis, αποτελούν ένα πρωτοποριακό σύστημα αντιανεμικής προστασίας. Πρόκειται για ένα προϊόν, εξολοκλήρου δικής μας κατασκευής, παραγωγής και συναρμολόγησης.

Τα διαχωριστικά ανεμοφράκτες, Οι Ανεμοθραύστες είναι κατασκευασμένα σε όλα τα μεταλλικά τους μέρη από προφίλ αλουμινίου. Επιπροσθέτως, είναι βαμμένα ηλεκτροστατικά σε χρώμα τύπου RAL, δικής σας επιλογής. Με αυτό τον τρόπο, επιτυγχάνεται η αποφυγή της οξείδωσης και η παράταση στο εφικτό δυνατό, της φυσιολογικής φθοράς.

Οι επαγγελματικές ομπρέλες που έχουμε τη δυνατότητα να προσφέρουμε, είναι εξολοκλήρου δική μας κατασκευής. Αυτό μας δίνει το πλεονέκτημα της ασύγκριτης ποιότητας και την εξασφάλιση ανταγωνιστικών τιμών. Οι, αδιαμφισβήτητα, ασυναγώνιστες τιμές μας, ισχύουν για όλα τα μοντέλα μας.

Όλες οι επαγγελματικές ομπρέλες, είναι βαρέως τύπου και κατάλληλες για οποιονδήποτε επαγγελματικό χώρο. Δεν περιορίζονται όμως μόνο σε εργασιακούς τομείς, καθώς είναι κατάλληλες και για τους εξωτερικούς χώρους, της οικίας σας.

 

Διαχρονική αξία FREGIO περνάει στη νέα εποχή. Με γνώμονα και έμπνευση τις δικές σας προτιμήσεις, με πρωτότυπους πειραματισμούς αλλά και σεβασμό στην παράδοση και στην ποιότητα, προσθέτουμε στην παλέτα των εξαιρετικών γλυκών και των υπέροχων παγωτών μας ελκυστικά προϊόντα που θα αγαπήσετε.

 

 

 

 

 

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο